Network Menu

VAMEs regionmöten

Regionmötet är förlagt till hösten, vanligtvis oktober månad.

Det är då regionstyrelsen, som består av alla avdelningsordförande i regionen, sammanträder och har sitt formella årsmöte. Dessutom erbjuds ofta aktiviteter för andra intresserade Sweor, som t.ex. utflykter och guidade besök.

Vartannat år arrangeras VAMEs regionmöte lokalt i regi av en av avdelningarna i den egna regionen och vartannat år sker det i samband med SWEA Internationals Världsmöte.

Regionmöte 2016 blir i San Diego

Pacific_Beach_SkylineMAMEs regionmöte för 2016 äger rum i Denver 29 september – 2 oktober.

För information om mötet, läs mer på SWEA Denvers webbplats i ett nytt fönster >>>

Regionmöte 2015 i Arizona

VAMEs styrelse under VM2015

VAMEs styrelse under VM2015

Regionmötet 2015 hölls i Arizona under Världsmöte 2015.

Från artikeln om mötet: Ofattbart hur viktiga och stimulerande SWEA Internationals världsmöte och regionmöten är! Trots att vi i VAME, Västra Amerika, träffas månatligen per telefon och kan ses på datorskärmen, är det otroligt inspirerande och kul att träffas personligen. Ofattbart hur viktiga och stimulerande SWEA Internationals världsmöte och regionmöten är! Trots att vi i VAME, Västra Amerika, träffas månatligen per telefon och kan ses på datorskärmen, är det otroligt inspirerande och kul att träffas personligen.

Läs mer om mötet i ett nytt fönster >>>

Regionmöte 2014 i San Francisco

VAMEs styrelse under RM2014 i San Francisco

VAMEs styrelse under RM2014 i San Francisco

MAMEs regionmöte hölls i Austin, TX den 25-28 september.

Från artikeln om mötet: Tänk att första anblicken av SWEAs registreringsbord i hotellobbyn alltid är lika spännande! I år hade SWEA San Francisco, under Inger Skogströms ledarskap, planerat mötet på Hilton San Francisco Financial District. Det var ett underbart val, hotellet fungerade perfekt och vi kunde gå till intressanta restauranger och kaféer som låg bara några kvarter därifrån. Redan första kvällen promenerade vi alla till en mysig italiensk restaurang om hörnet och gladdes åt återseenden och introduktioner av nya deltagare som vi inte träffat förr. Så följde intensiva mötesdagar för VAMEs styrelse med förmötet på fredagen och det officiella årsmötet på lördagen.

Läs mer om mötet i ett nytt fönster >>>

Regionmöte 2013 i Bologna

Styrelsen för region VAME under VM 2013

Styrelsen för region VAME under VM 2013

Regionmötet 2013 hölls i Bologna, Italien under Världsmöte 2013.

Från VM2013 webbplatsen: Som regionordförande i SWEA VAME känner jag att jag har en mycket stabil grupp av avdelningsordförande som vet vad som gäller, men som också strävar framåt mot ett utvecklande av SWEA. Alla våra avdelningar är gamla avdelningar och det var i vår region som SWEA startade. Det medför ett visst ansvar att ta hand om det som varit, men också det som skall komma.

Läs mer om mötet i ett nytt fönster >>>